A hőlégballon előnyei

Szinte minden gyerek eljátszik a szabadon repülés gondolatával, és ez a vágy a repülés után sokszor felnőttkorunkra is megmarad. A motoros repülők, sárkányrepülők azonban nem tudják a szabad repülés élményét nyújtani. Nem úgy, mint a hőlégballonozás! Itt nincsen zúgó motor, csak a ballon, a kosár, amiből 360o-os kilátás nyílik a világra!

Szinte bárki a levegőbe emelkedhet a hőlégballonnal, s szeretteinket, barátainkat is megajándékozhatjuk egy felejthetetlen élménnyel!

Rendezvényeken célszerű a hőlégballonos függeszkedést igénybe venni. Függeszkedés alatt azt kell érteni, hogy a ballont kötéllel rögzítik meghatározott pontokon, majd a felfújás után 5-10 percenként kisebb csoportok (akár 40 fős is) emelkednek a levegőbe, maximum 30 méter magasra. Varázslatos élményt nyújthat egy esti/éjszakai függeszkedés, ilyenkor a ballon egy óriási világító lampionra emlékeztet.

Ha szeretne családjának, barátainak, munkatársainak egy nagyszerű hőlégballonos repülési élményt nyújtani, forduljon hozzánk bizalommal!